Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου "Νέα Κοτύωρα"

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου "Νέα Κοτύωρα"
Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου "Νέα Κοτύωρα"

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου "Νέα Κοτύωρα" διοργανώνει τις ετήσιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις του από το Σάββατο 3 έως και την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων 

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ.
Λαϊκο-ποντιακή βραδιά στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου με τους καλλιτέχνες: τραγούδι, Γιάννης Δασκουλίδης, Γιάννης Τσελέπης, λύρα και τραγούδι Κώστας Σαβιολάκης, Κώστας Κυριακίδης, τύμπανα, Δημήτρης Ευθυμιάδης, αρμόνιο Μιχάλης Σαλπιγκτής, κλαρίνο Σταύρος Μάντσος. Είσοδος Ελεύθερη.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 
Ώρα: 7:00 μ.μ. Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ παλαίμαχων και νέων Αστραπής Μεσαίου με αθλοθέτηση κυπέλλου, "Αναστάσιος Μαρμαρίδης" στην νικήτρια ομάδα από τον Μ.Π.Σ Μεσαίου "Νέα Κοτύωρα". Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μεσαίου.
Ώρα: 9:00 μ.μ. Αθλοπαιδίες στο γήπεδο Μεσαίου (όπως 100 μ., τσουβαλοδρομία, σκυταλοδρομία, παιχνίδια συνεργασίας, τράβηγμα σχοινιού, ακόντιο).

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ.
Ένας πανύψηλος ξυλοπόδαρος και ένας εκπληκτικός κλόουν θα υποδεχθούν και θα διασκεδάσουν μικρούς - μεγάλους στο δημοτικό σχολείο Μεσαίου. Η βραδιά θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια και διαγωνισμούς χορού με φαντασία και γέλιο.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ.
Χορευτική εκδήλωση στο δημοτικό σχολείο Μεσαίου. Συμμετέχουν σύλλογοι με χορούς από διάφορες περιοχές καθώς και τα δύο χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου μας (το μικρό και το μεγάλο).