Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Με τη σημαία του Πόντου, θα διασχίσει τον Βόρειο Πόλο ο Χρήστος Βασιλειάδης!

Με τη σημαία του Πόντου θα διασχίσει τον Βόρειο Πόλο ο Χρήστος Βασιλειάδης!
Με τη σημαία του Πόντου θα διασχίσει τον Βόρειο Πόλο ο Χρήστος Βασιλειάδης!

Είναι γνωστός ντιτζέϊ της Θεσσαλονίκης, λάτρης των σπορ, αλλά και πολύ τρυφερός φίλος των αδέσποτων σκυλιών και φέτος πάλεψε πάλι να προσπαθήσει να διασχίσει το Βόρειο Πόλο. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ζήτησε την ψήφο των απανταχού Ελλήνων, στο πλαίσιο διεθνούς διαγωνισμού, για να υλοποιήσει το εγχείρημά του.

Είναι ο Χρήστος Βασιλειάδης και με 67.881 ψήφους, πρώτος στον κόσμο, από όλους όσους τον ψήφισαν, χωρίς να επιδιώκει κάποιο έπαθλο, γιατί δεν υπάρχει έπαθλο, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Αρκτικό κύκλο.

Πέρυσι έκανε την προσπάθεια του στο διαγωνισμό της Fjallraven που θα τον έστελνε μαζί με την Ελληνική μας σημαία στον Αρκτικό Κύκλο σε ένα ταξίδι 300 χιλιομέτρων με έλκηθρο. Ένα ταξίδι σε συνθήκες πολικού ψύχους όπου μόνο 20 άτομα από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να το κάνουν. Η μόνη προϋπόθεση ήταν να τερματίσει πρώτος στην σχετική ψηφοφορία. Πέρυσι αν και πρώτοι στο μεγαλύτερο μέρος του διαγωνισμού, τελευταία μέρα μας πέρασε η Πορτογαλία. Φέτος ήταν πιο αποφασισμένος από ποτέ για αυτό το τρελό εγχείρημα. Η Ελλάδα φωνάζει παρών, μας τόνιζε συνεχώς.

Φέτος το βίντεο που ετοίμασε δεν θα μπορούσε να μην έχει μέσα την Ποντιακή Λύρα, τιμώντας τη μνήμη των προγόνων του.

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σήμερα και έφεραν τον Χρήστο Βασιλειάδη στην πρώτη θέση!