Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Στολίδι η νέα αίθουσα της «Ποντιακής Εστίας»

Στολίδι η νέα αίθουσα της «Ποντιακής Εστίας»
Στολίδι η νέα αίθουσα της «Ποντιακής Εστίας»

Η Ποντιακή Εστία οργάνωσε ειδική ευχαριστήρια εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών, εθελοντών και όλων αυτών που βοήθησαν για την αποπεράτωση της ανακαίνισης των κτιριακών εγκαταστάσεών της.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία τoυ Γενικού Πρόξενου της Ελλάδας κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκη, της προέδρου της πολιτειακής Υπηρεσίας Πολυπολιτισμού κ. Vivian Nguyen, του κ. Peter Khalil μέλους της Ομοσπονδιακής Βουλής, του κ. Lee Tarlamis, πολιτειακού γερουσιαστή, της κ. Συμέλας Σταματοπούλου, προέδρου της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, της κ. Λίτσας Αθανασιάδη, προέδρου της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Οκεανίας και του ιστορικού και συγγραφέα κ. Jim Claven, γραμματέα της Επιτροπής Λήμνου Καλλίπολης και μέλους της επιτροπής του μνημείου George Divine Threlor.

Όπως τονίζει η Ποντιακή Εστία Μελβούρνη σε ανακοίνωση της: Θέλουμε ως οργανωτές να απευθυνθούμε σε όλους όσοι συμμετείχαν σ΄ αυτήν με την οποιανδήποτε ιδιότητά τους.

Το "Ευχαριστώ" είναι πολύ μικρό για να περιγράψει κάποιος τα ζεστά συναισθήματα του κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα και αγκάλιασε με τόση αγάπη και ενθουσιασμό την εκδήλωση.

Το "Ευχαριστώ" είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε στους χορηγούς, τους επαγγελματίες και τους ιδιώτες που, απλόχερα και χωρίς δισταγμό, στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τις προσπάθειές μας με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το "Ευχαριστώ" είναι πολύ μικρό για να παρακινήσει τους συντελεστές εθελοντές του Συλλόγου, αλλά και τους υπόλοιπους να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τέτοιες βραδιές.

Το "Ευχαριστώ" μπορεί να είναι πολύ μικρό για να φανερώσει όλη την αγάπη και τη φροντίδα με τις οποίες και μόνο στήθηκε η εκδήλωση αυτή χωρίς καμία προσδοκία και αντάλλαγμα, όμως το "Ευχαριστώ" είναι η μόνη λέξη που μπορεί από μόνη της να πει περισσότερα από χίλιες άλλες μαζί…

Το "Ευχαριστώ" είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τη συγκίνηση αλλά και τη χαρά που μας χάρισαν οι φωνές και η μουσική των παιδιών του συλλόγου μας τραγουδώντας ρυθμούς της αλησμόνητης πατρίδας. Τον Κώστα Παταρίδη στο τραγούδι, τον Δημήτρη Τσομπανόπουλο, στο νταούλι και το τραγούδι, τον μικρό Αλέξανδρο Πιλαλίδη στο νταούλι και το τραγούδι, την Δέσποινα Λεβογιάννη στο αγγείο και, ασφαλώςα τους δύο λυράρηδες Κωνσταντίνο Κωστίδη και Στέφανο Λεβογιάννη.

Ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες βραδιές, καθιερώνοντας ως ετήσια πλέον την εκδήλωση αυτή από φέτος και μέχρι τότε που θα μας υποστηρίζετε και θα μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.