Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Όλα έτοιμα πλέον για τη μεγάλη Ποντιακή Συναυλία στην Κοζάνη

Όλα έτοιμα πλέον για τη μεγάλη Ποντιακή Συναυλία στην Κοζάνη
Όλα έτοιμα πλέον για τη μεγάλη Ποντιακή Συναυλία στην Κοζάνη

Όλα έτοιμα πλέον για τη μεγάλη Ποντιακή Συναυλία, με τους Αλέξη Παρχαρίδη, Θεόφιλο Πουταχίδη, Παναγιώτη Θεοδωρίδη και Πέλα Νικολαϊδη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 9 το βράδυ, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.

Ο έχων την καλλιτεχνική επιμέλεια αυτής, καταξιωμένος λυράρης και τραγουδιστής, Θεόφιλος Πουταχίδης, δήλωσε αποκλειστικά για το e-Pontos, τα εξής:

«Πρόκειται για μία ξεχωριστή ποντιακή βραδιά όπου θα απολαύσετε γνωστούς καλλιτέχνες της Ποντιακής μουσικής σκηνής, χαρισματικούς ερμηνευτές, που μέσα από τις ιδιαίτερες φωνές τους και τις ανεξίτηλες στο χρόνο μελωδίες, θα μας θυμίσουν νοσταλγικά τον αλησμόνητο Πόντο...

Ετοιμάσαμε λοιπόν με πολύ αγάπη και μεράκι, για όλους τους φίλους και τις φίλες που θα μας τιμήσουν το βράδυ της Τετάρτης με την παρουσία τους, μια ιδιαίτερη Ποντιακή συναυλία, πλούσια σε στίχους, με ανεπανάληπτες συνθέσεις και ρυθμούς που πραγματικά θα μας ταξιδέψει στις γειτονιές των πατρογονικών μας εστιών…».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο γνωστός Πόντιος τραγουδιστής Παναγιώτης Θεοδωρίδης, πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Νομίζω δε θα μπορούσαμε να αποχαιρετήσουμε πιο όμορφα το καλοκαίρι και να πάρουμε το απαραίτητο μουσικό οξυγόνο που μας χρειάζεται για τη συνέχεια…

Το σενάριο της Συναυλίας, οι μουσικές, η καλλιτεχνική επιμέλεια, η ενορχήστρωση, όλα είναι καταπληκτικά…

Αν προσθέσετε σε αυτό το ταλέντο και το Θείο χάρισμα όλων των πρωταγωνιστών της Συναυλίας και των ανθρώπων που εργάστηκαν με πολύ διάθεση για αυτήν, αντιλαμβάνεστε ότι θα υπάρξει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Νομίζω, την έχουμε ανάγκη όλοι μας, μια τέτοια βραδιά…Ο κόσμος που θα μας τιμήσει και πολύ περισσότερο εμείς, περάσαμε πολύ δύσκολα σχεδόν δύο χρόνια… Τα υπόλοιπα περιμένουμε πως και πως το βράδυ της Τετάρτης να τα μοιραστούμε επί σκηνής… κάνοντας από μακριά σε όλους μια «τεράστια ποντιακή μουσική αγκαλιά».

Θέλω να σταθώ όμως και να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, προκαταβολικά, πέραν των φίλων και του κόσμου που θα μας τιμήσουν με τη φυσική τους παρουσία, τους χορηγούς μας, τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους του επιχειρείν και τις οικογένειες τους, που βλέπετε στην αφίσα μας, γιατί σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία από όλες τις απόψεις, για τις τέχνες και τους ανθρώπους των, βάζουν πλάτη, μας δίνουν ανάσα για να μοιραστούμε τις καλλιτεχνικές δημιουργίες μας. Χωρίς αυτούς, πραγματικά όλα θα ήταν ακόμη πιο δύσκολα…

Και προφανώς να ευχαριστήσουμε μέσα από την ψυχή μας, όλα τα ΜΜΕ και τις διευθύνσεις αυτών, που είναι δίπλα μας, στηρίζοντας και προβάλλοντας το μουσικό μας έργο και τη Συναυλία μας».


Καλλιτεχνική επιμέλεια - Σολίστ: Θεόφιλος Πουταχίδης
Τραγούδι: Αλέξης Παρχαρίδης - Παναγιώτης Θεοδωρίδης - Πέλα Νικολαϊδου - Θεόφιλος Πουταχίδης
Αφήγηση: Τάκης Βαμβακίδης 
Κείμενα: Κωνσταντίνος Ζουρουφίδης
Παίζουν οι μουσικοί: Κυριάκος Παπαδόπουλος (Κλαρίνο-Φλογέρα), Ειρήνη Σαχταρίδου (Αγγείο), Λάκης Παναγιωτίδης (Πλήκτρα), Πόλης Σταματίδης (Τύμπανα), Κλεάνθης Σιαμλίδης 
Ενορχήστρωση: Λάκης Παναγιωτίδης

Διεύθυνση παραγωγής & επικοινωνία: Παναγιώτης Θεοδωρίδης
Πληροφορίες: Παναγιώτης Θεοδωρίδης Κ. 6945 906076, e-mail: pantheodoridis@yahoo.gr

Προπώληση εισιτηρίων: 7€

- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- σε όλα τα καταστήματα Public (χρέωση +1€ ανά εισιτήριο)
- Κοζάνη Ιωαννίδης Α.Ε. (Φιλίππου Β΄ 26), ΒΟ CAFE (Πλατεία Νίκης), SOKOLATA All day Coffee & Bar (11ης Οκτωβρίου 55)
- Πτολεμαΐδα: Οπτικά Κάτανας (Νοσοκομείου 1)

* Οι πόρτες για το κοινό, θα ανοίξουν στις 20.00.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί, τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων κατά του covid 19, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Χορηγός επικοινωνίας: www.e-Pontos.gr