Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Πρωταθλητής Ευρώπης στο Kick Boxing ο Πόντιος Σάββας Καγκελίδης

Πρωταθλητής Ευρώπης στο Kick Boxing ο Πόντιος Σάββας Καγκελίδης
Πρωταθλητής Ευρώπης στο Kick Boxing ο Πόντιος Σάββας Καγκελίδης

Την κορυφή της Ευρώπης κατέκτησε ο Σάββας Καγκελίδης, ο οποίος ανέβηκε στο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WAKO που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο από τις 5-14 Νοεμβρίου. Ο αθλητής των Μπάμπη Παπαδόπουλου και Γιώργου Χαλκίδη, στο δρόμο προς την κορυφή επικράτησε στα ημιτελικά του Πολωνού πρωταθλητή, ενώ στον τελικό κέρδισε τον πρωταθλητή Μολδαβίας! 

Ο μαχητής του BG Academy βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, καθώς λίγους μήνες πριν είχε ανεβεί κ πάλι στο πρώτο σκαλί του βάθρου, στα πλαίσια του παγκοσμίου κυπέλλου που έλαβε χώρα στην Ουγγαρία. 

Στην ίδια διοργάνωση έλαβε μέρος και ο Αλέξανδρος Λαζαρίδης, αθλητής και αυτός του BG Academy, οποίος στον πρώτο του αγώνα επιβλήθηκε του αθλητή από τη Βοσνία Ερζεβοβίνη, ωστόσο στα ημιτελικά ηττήθηκε στα σημεία από τον Ουκρανό αντίπαλό του! 

Να θυμίσουμε πως ο Αλέξανδρος Λαζαρίδης, στο προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη το 2019, είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του! Ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής που πέτυχε τη συγκεκριμένη διάκριση.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στα δυο παιδιά, τα οποία απέδειξαν πως το ελληνικό kick boxing βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και πλέον οι αθλητές μας, αποδεδειγμένα, πρωταγωνιστούν σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος!