Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

«Ό,τι Αγάπησα - Η Ποντιακή Λύρα παίζει και τραγουδά Χρήστο Νικολόπουλο»

«Ό,τι Αγάπησα - Η Ποντιακή Λύρα παίζει και τραγουδά Χρήστο Νικολόπουλο»
«Ό,τι Αγάπησα - Η Ποντιακή Λύρα παίζει και τραγουδά Χρήστο Νικολόπουλο»

Μία ξεχωριστή συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές σε μια μουσική συνάντηση όπου για πρώτη φορά, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης τραγουδάει και ερμηνεύει με την ποντιακή λύρα τα τραγούδια που αγάπησε και ακούει από μικρό παιδί.

Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης είναι ένας θαυμάσιος μουσικός και ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής. Τον γνώρισα πριν από μερικά χρόνια. Παρακολούθησα τη διαδρομή του και θαύμασα πραγματικά όλα τα επιτεύγματά του με την ποντιακή λύρα. Παράλληλα, ήθελα να του πω και πόσο καλός τραγουδιστής είναι. Επιτέλους τα πνεύματα μας συναντήθηκαν. Μου ζήτησε ο ίδιος να τραγουδήσει και να παίξει με τη λύρα του τραγούδια μου που έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες. Τα δώσαμε στον Αντώνη Γούναρη και έγιναν αξιοθαύμαστα. Όσοι παρακολουθήσουν το live streaming concert θα καταλάβουν πόσο σημαντική είναι αυτή η δουλειά.

Χρήστος Νικολόπουλος.

Ένα όνειρο της ζωής μου πραγματοποιείται! Τα τραγούδια που αγάπησα από μικρό παιδί θα τα ερμηνεύσω για πρώτη φορά με την ποντιακή λύρα και θα τα τραγουδήσω. Ευχαριστώ τον κ. Χρήστο Νικολόπουλο Χρήστος Νικολόπουλος για την εμπιστοσύνη και αγάπη του! Ήθελα να νιώσει υπερήφανος για την δουλειά αυτή. Ευχαριστώ επίσης τον κ. Αντώνη Γούναρη Antonis Gounaris που επιμελήθηκε την ενορχήστρωση και την διαδικασία των ηχογραφήσεων. Με αυτήν τη σύνθεση ανθρώπων δημιουργήθηκαν τα τραγούδια αυτού του δίσκου. Ως αποτέλεσμα μεγάλης αγάπης και φροντίδας.
 
Δρ Ματθαίος Τσαχουρίδης
Μουσικός, Εθνομουσικολόγος, Performer

Δείτε λοιπόν σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 το βράδυ τη διαδικτυακή συναυλία από το Facebook κανάλι της HEAVEN MUSIC.