Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Τον ετήσιο απολογισμό της έκανε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Τον ετήσιο απολογισμό της έκανε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας
Τον ετήσιο απολογισμό της έκανε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ., στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης (Λ. Πορφύρα 1, Βέροια).

Το πρόγραμμα της συνέλευσης ξεκίνησε στις 11.00 με την κοπή της βασιλόπιττας για το έτος 2022 και αμέσως μετά βραβεύτηκε ο μαθητής Βαφείδης Σταύρος, για την επίδοση του στη Γ΄ Λυκείου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος και την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. από τον π. πρόεδρο της λέσχης κ. Καμπουρίδη Κων/νο με έπαινο και με χρηματικό βραβείο που θεσπίσθηκε φέτος και δόθηκε πρώτη φορά προς τιμή του αείμνηστου Ευστάθιου Αθανασιάδη(Γεροστάθη).

Στη συνέχεια το σώμα προχώρησε στην εκλογή προεδρείου της Γ.Σ., το οποίο αποτελούμενο από τους κ. Λεωνίδα Μελίδη ως πρόεδρο και Αθανάσιο Μορφίδη ως Γραμματέα, ανέγνωσε τα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Τον ετήσιο απολογισμό της έκανε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός έτους 2021 και ο προγραμματισμός έτους (εισηγητική έκθεση) για το 2022 από τον πρόεδρο της λέσχης κ. Νικόλαο Τουμπουλίδη και ο οικονομικός απολογισμός έτους 2021 και προϋπολογισμός έτους 2022 από την ταμία κ. Σταθούλα Ανεσίδου ενώ ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Λάζαρος Ζευγαρόπουλος διάβασε τη σχετική έκθεση ελέγχου του ταμείου.

Ακολούθησαν ερωτήσεις – τοποθετήσεις και προτάσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη και δόθηκαν οι αναγκαίες απαντήσεις.

Κλείνοντας ο πρόεδρος εξέφρασε την ευχή του για υγεία και πρόοδο σε όλο τον κόσμο και κάλεσε όλα τα μέλη για μεγαλύτερη συμμετοχή στην καθημερινότητα του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε στην πρόοδο της λέσχης για να είμαστε συνοδοιπόροι στο χρέος, στη μνήμη, στη δικαίωση.