Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”
Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”

Σε γιορτινό κλίμα, στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά” στην αίθουσα διδασκαλίας χορού, στους Στρατιώτες Καποδίστρια, έγινε την Κυριακή 28 Ιανουαρίουη κοπή της πίτας του Συλλόγου.

Μετά την ευλογία του μητροπολίτη Αργολίδας κκ Νεκταρίου και του αιδεσημοτάτου π. Γεωργίου Σελλή, προϊστάμενου του Καθεδρικού Ι.Ν. Αγίου Πέτρου Άργους και προέδρου του Ι.Σ.Κ.Ε, η εορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε με χαιρετισμούς κι ευχές για το νέο έτος από τους επίσημους προσκεκλημένους του συλλόγου, ομιλία για την Πατρίδα του Πόντου και την Παναγία Σουμελά από την αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Σοφία Ελευθεριάδη-Πιτσάκη και ποντιακούς χορούς από τις χορευτικές ομάδες οι οποίες κατάφεραν τα ξεσηκώσουν το κέφι!

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”:

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την τιμητική παρουσία τους, τον βουλευτή Αργολίδας κ. Πουλά Ανδρέα, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού κ. Βασίλη Σιδέρη, τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Μεταφορών κι Επικοινωνιών κ. Αναστάσιο Γανώση, τον αντιδήμαρχο Σύγχρονου Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Άργους κ. Μπουλούκο Παναγιώτη, τη δημοτική σύμβουλο Άργους κ. Ξηνταροπούλου Φαίδρα, τον δημοτικό σύμβουλο Ναυπλίου και γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Ρετσινά, τον χοράρχη του Βυζαντινού Χορού “Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους” κ. Χαβιαρλή Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Θρακιωτών κ. Γαβρήλο Θεόδωρο, την Πρόεδρο του Συλλόγου Τελέσιλλα κ. Γεωργία Κατσώνα και τα μέλη αυτού, τους εκπροσώπους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους εκπροσώπους των Φίλων Ωδείου Άργους, τα μέλη της Παιδικής Ομάδας Χορού και της Ομάδας Ενηλίκων του Συλλόγου μας, που μας πρόσφεραν το χορευτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και, φυσικά, όλα τα μέλη και τους φιλους του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”!

Το φλουρί της πίτας μας το βρήκε η Μαρία μας, μέλος και χορεύτρια της ομάδας χορού Ενηλίκων! Της ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και μακροημέρευση!

Ιδιαίτερα ευχαριστήρια οφείλουμε στις κυρίες που, αγόγγυστα, επιμελήθηκαν τα σπιτικά εδέσματα που προσφέρθηκαν στους προσκεκλημένους μας!

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”

Η υπέροχη πίτα που προσφέρθηκε στους προσκεκλημένους μας ήταν προσφορά των αρτοποιείων της οικογένειας Λυμπέρη, που είναι πάντα αρωγοί κι ευγενικοί χορηγοί του συλλόγου μας!

Και του Χρόνου!