Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Άθρωπος ´ς σο σπέλ’ | Πρεμιέρα απόψε για τον Τάκη Βαμβακίδη

Άθρωπος ´ς σο σπέλ’ | Πρεμιέρα απόψε για τον Τάκη Βαμβακίδη
Άθρωπος ´ς σο σπέλ’ | Πρεμιέρα απόψε για τον Τάκη Βαμβακίδη

Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα: " Άθρωπος ‘ς σο σπέλ’ "... με τον ηθοποιό Τάκη Βαμβακίδη, σε Σκηνοθεσία Γιάννη Ζουγανέλη, στον Κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΑ στη Δράμα.

Ο Τάκης Βαμβακίδης... «έρται» με μια κωμωδία άκρως ποντιακή. Ένας απολαυστικός μονόλογος, με ένα ευφυές κείμενο στη γλώσσα των προγόνων του, με καταπληκτικά βίντεο, μουσική, με Special Guests (με σειρά εμφάνισης) των: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Πέτρου Πολυχρονίδη, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Γιάννη Ζουγανέλη, Δημήτρη Σταρόβα και τις “συμμετοχές έκπληξη” της Ματίνας Παγώνη και του Σάββα Κωφίδη!

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά σε ποντιακή θεατρική παράσταση, θα υπάρχουν υπέρτιτλοι στη Νεοελληνική, δίνοντας τη δυνατότητα να μπορούν να παρακολουθήσουν ευχάριστα την παράσταση, άτομα με προβλήματα ακοής αλλά ακόμη και αυτοί οι οποίοι δεν είναι τόσο “εξοικειωμένοι”...με την ποντιακή διάλεκτο! 

Η συνέχεια... επί σκηνής!

Για τη βραδινή παράσταση στις 21:00, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και μέρες. Υπάρχουν όμως ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για την απογευματινή παράσταση στις 18:30, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί κάποιος ως εξής:

Φυσικά σημεία
- Ταμείο Κινηματογράφου Ολύμπια (Βενιζέλου 118, Δράμα, Τ. 699 4492045) 
- Βιβλιοπωλείο Ιωαννίδης (Βεργίνας 8, Δράμα, Τηλ: 2521 035118)

Ηλεκτρονική προπώληση εδώ.

“Άθρωπος ́ς σο σπέλ’...”

Ερμηνεύει ο Τάκης Βαμβακίδης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ζουγανέλης
Σενάριο: Red Fantastic (Δ.Π.)
Video: Κώστας Κιμούλης
Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Ζουγανέλης | Παναγιώτης Θεοδωρίδης
Σκηνογραφία | Ενδυματολογία: Νίκος Κασαπάκης
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Πολιτάκης
Χορογραφίες | Κίνηση: Άννα Μάγκου
Φωτογραφία | Γραφιστική Επιμέλεια: GridFOX
Τεχνικός Σκηνής: Πασχάλης Τσέρνας
Υπερτιτλισμός: SuperTitles
Δημόσιες Σχέσεις: Άντζυ Νομικού

Το βίντεο στην έναρξη της παράστασης επενδύει μουσικά η Ειρήνη Σαχταρίδου, ενώ τους στίχους έγραψε ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης.

Διεύθυνση & Οργάνωση Παραγωγής: PANTHEO ART PRODUCTIONS ΙΚΕ  (Πληροφορίες | Επικοινωνία: 2461 050815 pantheoart@gmail.com)