Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Πρώτο Ποντιακό γλέντι για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κομνηνίου

Πρώτο Ποντιακό γλέντι για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κομνηνίου
Πρώτο Ποντιακό γλέντι για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κομνηνίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομνηνίου προετοιμάζεται για μια αξέχαστη πολιτιστική βραδιά, καθώς διοργανώνει τον πρώτο θερινό χορό του την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, στο Κομνήνιο. Πρόκειται για μια εκδήλωση που υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη ποντιακή μουσική και παράδοση.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ., και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσιες μουσικές και χορευτικές παραστάσεις με τη συμμετοχή διακεκριμένων καλλιτεχνών της ποντιακής μουσικής σκηνής. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς θα συμμετάσχουν οι: Αλέξης Παρχαρίδης, Βαγγέλης Ιντζεβίδης, Νίκος Σαββίδης, Μιχάλης Σιώπης, Φάνης Κουρουκλίδης, Παύλος Καγκελίδης, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Μιχαηλίδης, Μιχάλης Κετικίδης, Φίλιππος Σαλχανίδης

Με την είσοδο μόλις στα 5 ευρώ, η εκδήλωση προσφέρει στους κατοίκους και στους επισκέπτες του Κομνηνίου την ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη ποντιακούς ρυθμούς, τραγούδια και χορούς, κρατώντας ζωντανή την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Ο θερινός χορός αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου, που θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων όπως η λύρα, το νταούλι και το αγγείο. Το γεγονός αυτό αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στην πολιτιστική ζωή του Κομνηνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις φέρνουν κοντά ανθρώπους όλων των ηλικιών μέσα από τη μουσική και τον χορό. Το Κομνήνιο θα ζήσει, χωρίς αμφιβολία, μια αξέχαστη νύχτα με άρωμα παράδοσης.