Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

"Σταυρέτ'κα 2024" από το Σωματείο “Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης”

"Σταυρέτ'κα 2024" από το Σωματείο “Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης”
"Σταυρέτ'κα 2024" από το Σωματείο “Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης”

Το Σωματείο “Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης” τιμά την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στις εκδηλώσεις "Σταυρέτ'κα 2024" από τις 12-14 Σεπτεμβρίου 2024.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

Ώρα 8:00 μ.μ. Μουσικοχορευτική εκδήλωση «Η Παράδοση ενώνει», στην Πλατεία Παραμάνα Θέρμης. Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα πλαίσια των πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων του Σωματείου προς τιμήν της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού. 

Φέτος η Παράδοση μας ενώνει με τον Χορευτικό Όμιλο Θέρμης και τον Σύλλογο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Τριαδίου "Άγιος Γεώργιος". Με τους καλλιτέχνες Δημήτρη Κοσμίδη – λύρα, Βασίλη Κασούρα – λάουτο, Διονύση Παπαδόπουλο – νταούλι, Χρήστο Γιαμαλή – βιολί και τσαμπούνα.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Ώρα 6:00 μ.μ. Μέγας Εσπερινός στο Παρεκκλήσιο της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού στο Άλσος της Τράπεζας (Τούμπας) Θέρμης και περιφορά της Εικόνας.
 
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Ώρα 7:00 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού στο Άλσος της Τράπεζας (Τούμπας) Θέρμης.
Ώρα 8:30 μ.μ. Ποντιακό γλέντι στο συναυλιακό χώρο του Φράγματος Θέρμης με τους καλλιτέχνες Παρχαρίδη Αλέξη, Τοπαλίδη Βασίλη, Κουρουκλίδη Φάνη, Κυρκενίδη Παντελή, Σιώπη Μιχάλη, Χατζής Θοδωρής, Σαχινίδης Παναγιώτης.