Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ματαιώθηκε η 5η Γιορτή Λύρας!

Ματαιώθηκε η 5η Γιορτή Λύρας!
Ματαιώθηκε η 5η Γιορτή Λύρας!

Η μεγάλη γιορτή που στήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στον Προφήτη Ηλία Αχαρνών, δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί εξαιτίας της βροχής η οποία δυσκόλεψε την προσπάθεια των διοργανωτών.

Η εκδήλωση η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ., ξεκίνησε με μία ώρα περίπου καθυστέρηση εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου. Και ενώ τα παιδιά και οι μουσικοί έκαναν την εμφάνιση τους, στο πρώτο κιόλας τραγούδι, η βροχή που είχε ήδη ξεκινήσει δεν άφηνε κανένα περιθώριο για τη συνέχεια της υπέροχης αυτής βραδιάς. Μετά από ένα διάλειμμα αρκετών λεπτών για να κοπάσει η βροχή, έγινε μία ακόμα προσπάθεια για να συνεχιστεί. Όμως αυτή τη φορά διακόπηκε οριστικά η 5η Γιορτή Λύρας που διοργάνωνε ο Ευξείνειος Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος (Ε.Μ.ΠΟ.Σ).

Στα πλαίσια της βραδιάς ο Δημήτρης Καρασαββίδης και ο Ευξείνειος Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος (Ε.Μ.ΠΟ.Σ) πρόλαβαν, ελέω βροχής, και βράβευσαν τον μαέστρο και μουσικοσυνθέτη Θανάση Τσολερίδη, τον δεξιοτέχνη βιολίστα Νικόλαο Τσιμαχίδη, τον διευθυντή του Ogdoo.gr, συγγραφέα και μουσικό παραγωγό Κώστα Μπαλαχούτη καθώς και τον τραγουδιστή Στάθη Νικολαΐδη με τη σύζυγο του Σοφία Νικολαΐδου.