Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

4ήμερο εκδηλώσεων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσαίου Θεσσαλονίκης "Ο Πόντος"

4ήμερο εκδηλώσεων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσαίου Θεσσαλονίκης "Ο Πόντος"
4ήμερο εκδηλώσεων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσαίου Θεσσαλονίκης "Ο Πόντος"

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου Θεσσαλονίκης "Νέα Κοτύωρα" προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί από την Πέμπτη 3 έως και την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017, στις 9:00 μ.μ. 
Φανταστικό πάρτυ με τους διασκεδαστές του «Τσιρκολίνο». Ξυλοπόδαρος, κλόουν, ταχυδακτυλουργός, face painter, μπαλονοκατασκευές. Βράβευση για το παιδικό τμήμα χειροτεχνίας.

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017, στις 5:30 μ.μ. 
Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ νέων και παλαίμαχων Αστραπής Μεσαίου με αθλοθέτηση του κυπέλου «Αναστάσιος Μαρμαρίδης» στη νικήτρια ομάδα από τον σύλλογο Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα». Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν διάφορες αθλοπαιδίες όπως: 100 μέτρα, σκυταλοδρομία, τσουβαλοδρομία, αυγοκουταλοδρομία, τράβηγμα σκοινιού και ακόντιο. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του χωριού.

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, στις 7:00 μ.μ. 
Μέγας εσπερινός με αρτοκλασία. Στη συνέχεια θα γίνει η περιφορά της εικόνας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, εντός του χωριού με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και χορευτών του συλλόγου Μεσαίου.

Στις 9:30 μ.μ. Λαϊκό-ποντιακή βραδιά. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: λύρα Θωμάς Μπαϊρακτάρης, τραγούδι Γιάννης Δασκουλίδης, λύρα και τραγούδι Δημήτρης Χριστοφορίδης, λαϊκό τραγούδι Έφη Σιδροπούλου, μπουζούκι Βασίλης Γιαλετσής, κρουστά Γεώργιος Μαυρίδης, πλήκτρα Μιχάλης Σαλπικτής.

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 στις 9:00 μ.μ. Χορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή του μικρού χορευτικού τμήματος του Μ.Π.Σ Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα», του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αλέξανδρος» Κορδελιού Ευόσμου ΑΡΓΩ, του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος» και του μεγάλου χορευτικού τμήματος του Μ.Π.Σ. Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα».

Όλες οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στο Δημοτικό σχολείο Μεσαίου.