Σάββατο 31 Μαΐου 2008

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ''ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ''

Το αυγοτσούγκρισμα των "Ακριτών" δεν ..."τα τσουγκρίζει" με την παράδοση.

Για 22η συνεχόμενη χρονιά ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ" πραγματοποίησε μία από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις το «ΑΥΓΟΤΣΟΥΓΚΡΙΣΜΑ» στον αύλιο χώρο του συλλόγου μας το Σάββατο 10 Μαϊου στις 8.30 μ.μ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης κος Δ. Σμυδάκης, ο Νομάρχης κος Ε. Μπαλάσκας, οι Αντινομάρχες Χ. Γκουντενούδης και Α. Αμανατίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τ. Τατσίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χ. Τσανασίδης, ο πρώην Δήμαρχος κος Δ. Κουλίνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ευθυμιάδης, Κατούδης, Σιωνίδης, Καρυπίδης, Καραθόδωρος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κος Φράγκος, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Β. Αθανασιάδης, ο πολιτευτής του νομού κ. Θ. Παραστατίδης εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Την βραδιά αγκάλιασαν οι φίλοι και τα μέλη του συλλόγου , τα οποία αποτελούν τον κορμό και την ψυχή του συλλόγου και μας στηρίζουν σε κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα που πραγματοποιούμε.

Έγινε διαγωνισμός αυγοτσουγκρίσματος μεταξύ των παρευρισκομένων επωνύμων και μη, νικητής της βραδιάς ήταν ο Καλπακίδης Σάββας ο οποίος και έλαβε δώρο το οποίο προσέφερε το κατάστημα la vie nouvele της Αλεξάνδρας Μαυροφρίδου.

Την όμορφη βραδιά μας στόλισαν όλα τα χορευτικά του συλλόγου μας.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν καλλιτεχνικά στο τραγούδι ο Γ. Μωυσιάδης, Α. Ευτυχιάδης και ο Θ. Τιρεκίδης, ενώ στη λύρα ο Κ. Τιρεκίδης και στο Νταούλι ο Κ. Βαφειάδης.

Ακολούθησε γλέντι με μουσική κρασί και εδέσματα.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία της εκδήλωσης, που επιμελήθηκαν την όλη προσπάθεια, το γυναικείο τμήμα του συλλόγου καθώς επίσης και τη νεολαία μας οι οποίοι συνετέλεσαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.







































































Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων "Οι Ακρίτες"
Εθνικής Αμύνης 37
Τ.Κ. 61200
Πολύκαστρο
Τηλ.: 2343022455
Φαξ: 2343020002
Κιν. 6937144403
www.akrites-polikastrou.gr