Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

Ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αγίου Ιωάννη στο Φεστιβάλ του Μάινταλ Γερμανίας

Παραδοσιακό ελληνικό χρώμα πλημμύρισαν οι καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις του -αδελφοποιημένου με την πόλη μας- Δήμου Μάϊνταλ της Γερμανίας, στις οποίες συμμετείχε φέτος, με τη συμπαράσταση του Δήμου Κατερίνης, ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Άνω Αγιάννη «ΑΡΓΟΣ».

Χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΡΓΟΣ» με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Παυλίδη, επισκέφτηκε το Μάινταλ το διάστημα 14 έως 17 Ιουνίου 2008, προκειμένου να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις του ετήσιου Φεστιβάλ του εν λόγω Δήμου, στο οποίο συμμετέχουν οι αδελφοποιημένες πόλεις.

Οι νέοι και οι νέες του χορευτικού συγκροτήματος παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς του Πόντου και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Το Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησαν στο ετήσιο Φεστιβάλ του Μάινταλ ο Αντιδήμαρχος Μίλτος Σπυριδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Γιουμίδης και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Αγίου Ιωάννη, Χαράλαμπος Οφίδης.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Άνω Αγίου Ιωάννη, μετέφεραν επιστρέφοντας στην Κατερίνη, τις καλύτερες των εντυπώσεων για την θερμή φιλοξενία που έτυχαν από τη δημοτική αρχή του Μάινταλ και προσωπικά από τον δημοτικό σύμβουλο του Μάινταλ και συντοπίτη μας Δημήτρη Ασαρίδη και παράλληλα εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τη δημοτική αρχή της Κατερίνης, με τη συμπαράσταση της οποίας συμμετείχαν στο Φεστιβάλ της αδελφοποιημένης πόλης.