Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

«Κλήδονας 2008»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η σειρά εκδηλώσεων «Κλήδονας 2008» της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, που πραγματοποιήθηκαν στο Κομνήνιο (Κουμανίτσι), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και η άψογη εμφάνιση του εφηβικού χορευτικού τμήματος της Λέσχης, σε συνδυασμό με το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε, δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα μοιράζοντας άφθονες νότες κεφιού και χαράς.

Το Σάββατο 28 Ιουνίου, το θεατρικό τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας παρουσίασε στον ίδιο χώρο, το μονόπρακτο στην Ποντιακή διάλεκτο: «Η Αποθήκη της Στοφορίνας», σε σκηνοθεσία του κ. Λευτέρη Τσαχουρίδη.

Επίσης, τους καλλιτέχνες: Ακριτίδη Χρήστο στο τραγούδι, Χαραλαμπίδη Φίλιππο στη λύρα, Ρακόπουλο Ηλία στο αρμόνιο, Παπαδόπουλο Γιάννη στο νταούλι και Παναγιωτίδη Γιάννη στο κλαρίνο που ανέλαβαν το πρόγραμμα την πρώτη ημέρα, διαδέχθηκαν τη δεύτερη ημέρα οι Καλιανίδης Σέφανος λύρα- τραγούδι, Μαυρίδης Γιάννης λύρα- τραγούδι, Παναγιωτίδης Γιάννης κλαρίνο, Συμεωνίδης Σίμος νταούλι και Φουντουκίδης Γιώργος αρμόνιο.