Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ


Ποντιακή βραδιά με τους νέους της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας

«Το πρώτο χρέος απέναντι στη ράτσα μας είναι να νιώσουμε μέσα μας τους προγόνους, το δεύτερο να συνεχίσουμε το έργο τους με τη δική τους ορμή και το τρίτο να δώσουμε την εντολή στα παιδιά μας να μας ξεπεράσουν».

Αυτά τα λόγια του Ν. Καζαντζάκη έκαναν πράξη οι νέοι της Ευξείνου Λέσχης στη Ποντιακή βραδιά που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008 στο εντευκτήριο της Λέσχης.

Μια βραδιά γεμάτη νιάτα, μουσική τραγούδι και χορό.

Γιατί και μέσα από το χορό, όπως χρόνια τώρα αποδεικνύουν με τη δράση τους οι ποντιακοί σύλλογοι, γεννιέται η ελπίδα και υπάρχει η συνέχεια για ένα καλύτερο αύριο.Ζεστή και γεμάτη χρώματα κι αρώματα πατρίδας.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του τμήματος Νεολαίας κ. Σταύρος Πουλτίδης μεταξύ των άλλων είπε:

"Τη βραδιά αυτή τη διοργανώσαμε μέσα από την ανάγκη μιας βαθιάς συνειδητοποίησης. Της συνειδητοποίησης πως αν και προερχόμαστε από ένα χιλιοτραυματισμένο κομμάτι του ελληνισμού, ξέρουμε να στεκόμαστε στα πόδια μας και να επιδεικνύουμε απίστευτη δύναμη και θέληση σε οτιδήποτε και αν κάνουμε.

Η πιο τρανή απόδειξη είναι η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας και η παρουσία σας στην αποψινή βραδιά νεολαίας.

Μιας νεολαίας ενωμένης, με κοινά ιδανικά και στόχους, η οποία προσπαθεί να κρατήσει ζωντανές τις μνήμες και να συμβάλλει με κάθε τρόπο στη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς".

Για την επιτυχία της βραδιάς μεγάλο μερτικό είχαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής:
Πουλτίδης Σταύρος, Χονδρού Κατερίνα, Δημητρούσης Κων/νος, Ζαραμπούκα Ελένη, Πουλτίδου Σοφία, Τσιτλακίδου Μάρθα, Φιλίππίδου Καλλιόπη, Μωυσιάδης Μωυσής, Τσικιτίκου Βασιλική, Λαζαρίδης Χαράλαμπος, Φιλιππίδου Ελένη, Σαξώνη Θεοδώρα

Οι καλλιτέχνες: Σιώπης Μιχάλης, Κουρτίδης Δημήτρης, Ροδόλφος Ρούλης, Φανιάδης Γιάννης, Παυλίδης Στάθης και τα νέα ταλέντα της Ευξείνου Λέσχης Λαζαρίδης Μπάμπης και Πουλτίδης Σταύρος.


ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ
Χατζηγρηγοριάδη 30
Τ.Κ. 59200
Νάουσα
Τηλ. 2332029650
Fax 2332022577
www.efxinoslesxi.gr
info@elpn.gr