Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

1η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Κορινό

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με κυρίαρχο μήνυμα «Κάνε μια καρδιά να χτυπά...» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 17-05-2009, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Κορινού, Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ποντιακού Συλλόγου Κορινού «Εύξεινος Πόντος» σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινού.

Οι δημότες του Κορινού ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στο κάλεσμα των διοργανωτών. Την αιμοδοσία πραγματοποίησε η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Ανάμεσα στους εθελοντές αιμοδότες ήταν και ο Δήμαρχος Κορινού Νίκος Αβραμίδης, ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Αντωνιάδης και ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Βαρνάβας Λεοντιάδης.

Ο Δήμαρχος Κορινού Νίκος Αβραμίδης ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και τόνισε μεταξύ άλλων: «Στηρίζουμε όλες τις σημαντικές δραστηριότητες που ενεργοποιούνται στο Δήμο μας και συμβάλουμε ενεργά στην πραγματοποίηση τους. Η σημερινή εθελοντική αιμοδοσία είναι η αρχή για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Δήμο Κορινού. Η εθελοντική πρωτοβουλία των φορέων του Δήμου Κορινού, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία όλων των στόχων που από κοινού θέτουμε».