Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ


Κυκλοφόρησε το «Ημερολόγιο του 2010» από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας


Με πλούσια ύλη και εξαίρετη παραδοσιακή πιστότητα κυκλοφόρησε το ημερολόγιο για το νέο έτος από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας. Μια καλαίσθητη έκδοση που δικαιώνει όλους όσους προσπάθησαν και κόπιασαν για την προετοιμασία του.

Με κεντρικό θέμα την παραδοσιακή ποντιακή φορεσιά, προκάλεσε το ζωηρό ενδιαφέρον του κοινού, εξασφαλίζοντας από την αρχή τα κολακευτικά σχόλια και τις άριστες κριτικές.

Συνθέτοντας τη γνώση και την εμπειρία καταξιωμένων ερευνητών της ποντιακής λαογραφίας και συγκεντρώνοντας σημαντικές πληροφορίες από τον Ανατολικό έως τον Δυτικό Πόντο, επήλθε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα μιας αξιόλογης καταγραφής με συλλεκτική αξία.

Διατηρώντας το ίδιο πετυχημένο μοτίβο των τελευταίων ετών ως προς το σχέδιο και το μέγεθός του, κατοχυρώθηκε σαν μια ακόμη ενέργεια που με ιδιαίτερη χαρά αγκαλιάστηκε από τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Λ.Β., ως αποδέκτης των θετικών μηνυμάτων, ενέκρινε τη δωρεάν διανομή του ημερολογίου, αναγνωρίζοντας την επιθυμία όλων για την απόκτησή του. Ταυτόχρονα, συγχαίρει όλους όσους συνεργάστηκαν για την προετοιμασία και την έκδοσή του.


ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ
Λ. Πορφύρα 1, Πανόραμα
Βέροια
Τ.Κ. 59100
Τηλ.
2331072060
Fax 2331028356
www.elverias.gr
info@elverias.gr