Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑΣ"

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Υποτροφίας

Το Ερευνητικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης νέων επιστημόνων στα ζητήματα της Γενοκτονίας, προκήρυξε ετήσια υποτροφία για νέους επιστήμονες για να παρακολουθήσουν ένα διεθνές θερινό σεμινάριο για τη Γενοκτονία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Τορόντο του Καναδά.

Συγκεκριμένα, το Διεθνές Ινστιτούτο για τη Γενοκτονία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα [International Institute for Genocide and Human Rights Studies, IIGHRS, (www.genocidestudies.org)] σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Τορόντο διοργανώνει κάθε χρόνο το προαναφερθέν σεμινάριο στο οποίο διδάσκουν διεθνούς φήμης καθηγητές και σημαντικοί εξειδικευμένοι επιστήμονες. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί φέτος στις 2-13 Αυγούστου.

Φετινή υπότροφος του Ερευνητικού Κέντρου αναδείχθηκε η κ. Βασιλική Αναγνώστου τελειόφοιτη φοιτήτρια Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Υποχρέωση της υποτρόφου είναι η παρουσίαση στο σεμινάριο θέματος από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Ιωνίας και της Ανατολικής Θράκης.

Η υποτροφία είναι χορηγία της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης.


Σωματείο "Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα"

Ολύμπου 78

Τ.Κ. 54631

Θεσσαλονίκη

Τηλ. - Fax: 2310271522


Ιερά Μονή: Ροδοχώρι Νάουσας

Τ.Κ. 59200

Τηλ. 2332051167


www.peristereota.com
admin@peristereota.com