Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δώρο - Ημερολόγια από το e-Pontos


Το e-Pontos, συνεχίζει, στα πλαίσια της καθημερινής του ενημέρωσης με νέα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις αλλά και θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό τη στήριξη και την προβολή των βιβλίων.

Πέρα από την παρουσίαση των βιβλίων μέσα από τις σελίδες του e-Pontos, θα προσπαθούμε να δίνουμε στους αναγνώστες του ιστολογίου μας, όταν αυτό είναι δυνατό, και κάποια από τα βιβλία που θα παρουσιάζουμε.

Έτσι λοιπόν προσφέρουμε 15 Ημερολόγια "ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ 2011", προσφορά των εκδόσεων Μίλητος για όσους από τους αναγνώστες του e-Pontos συμπληρώσουν από σήμερα και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2011 το mail τους στη Mailing List του ιστολογίου μας.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει συμπληρώνοντας το mail τους στη Mailing List να κάνουν κλικ στο link που θα τους έρθει στο απαντητικό mail έτσι ώστε να μπορούν να λαμβάνουν και την καθημερινή του ενημέρωση.

Τα βιβλία θα αποσταλλούν στους 15 τυχερούς στη διεύθυνση που θα μας στείλουν μετά από επικοινωνία.

Επίσης οι Εκδόσεις Μίλητος προσφέρουν 20% έκπτωση επί της λιανικής τιμής του βιβλίου σε όλους τους αναγνώστες του e-Pontos και για διάστημα 30 ημερών από την ανάρτηση της βιβλιοπαρουσίασης.

Για να λάβουν την έκπτωση οι αναγνώστες θα πρέπει να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με τις εκδόσεις Μίλητος στο e-mail: sales@militos.gr ή στο τηλέφωνο 2109702802.