Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων σε εκδήλωση για τη «Φλόγα» στη Λάρισα

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων συμμετείχε με τη χορευτική της ομάδα σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το Σωματείο Χορού & Ρυθμικής και το Παράρτημα Θεσσαλίας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα χορευτική εκδήλωση, καθώς περιελάμβανε όλα τα είδη του χορού και πολύ σημαντική συνάμα, καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν για τους ευαγείς σκοπούς της «Φλόγας». Σε αυτή συμμετείχαν σχολές χορού από όλη την Ελλάδα που παρουσίασαν χορογραφίες κλασσικού, σύγχρονου, χιπ χοπ και καρακτέρ χορού, ενώ τον παραδοσιακό χορό εκπροσώπησε η χορευτική ομάδα της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων, η οποία παρουσίασε ποντιακούς χορούς.

Οι υπεύθυνες του Παραρτήματος Θεσσαλίας της «Φλόγας» κ. Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου και κ. Ευαγγελία Γκρόπα εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το σύλλογο που για ακόμη μια φορά συνέβαλε με τον τρόπο του στην επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο σύλλογος συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση, η οποία έχει καταστεί θεσμός πλέον και πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη, ενώ σκοπό έχει πέρα από τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες και τους σκοπούς της «Φλόγας», την ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν στη διάγνωση και την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.





Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων
Καλαμπάκας 28
Τρίκαλα
Τ.Κ. 42100
Τηλ. & Fax: 2431074588
www.efxeinostrikalon.gr
pontiakostrikalon@yahoo.gr