Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΦΙΛΩΝ

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων σας ενημερώνουν για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου για την περίοδο Μαΐου - Ιουνίου - Ιουλίου 2012

- Τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 η Ποντιακή χορωδία θα εμφανιστεί σε εκδήλωση στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης.

- Το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων θα μεταβεί στην πλατεία Αγίας Σοφίας στην εκδήλωση για την επέτειο Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Η θεατρική ομάδα θα παρουσιάσει ένα απόσπασμα από το έργο του Φ. Κτενίδη "Ο Τελευταίον ο χορόν" στη μουσική ταβέρνα "Παρακάθ'".

- Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 το Ποντιακό τμήμα του χορευτικού μας θα παραβρεθεί στα "Ηλιουπολίτικα" (εκδηλώσεις του μορφωτικού συλλόγου κατοίκων Ηλιούπολης).
Επίσης θα υπάρχει συμμετοχή στις εκδηλώσεις "Πόντος-Δικαίωμα στη Μνήμη" του Δήμου Παύλου Μελά με θέμα "Ποντιακή Γαστρονομία".

- Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Ωραιόκαστρο με λαμπαδηδρομία.

- Την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τη Γενοκτονία και ομιλία του Μ. Χαραλαμπίδη στο Ωραιόκαστρο.

- 1, 2 & 3 Ιουνίου 2012 συμμετοχή στο 6ο Σταυροδρόμι Παράδοσης & Πολιτισμού στο Ωραιόκαστρο όπου συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα και χορωδίες απ' όλη την Μακεδονία. Την Παρασκευή 1 Ιουνίου, η θεατρική ομάδα του Ποντιακού συλλόγου "Το Μπέλλες" θα μας παρουσιάσει το έργο του Φ. Κτενίδη, "Ο χωρέτες".

- Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αιμοδοσία στο Ωραιόκαστρο.


Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου & Φίλων
Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου
Οδός Θεσσαλονίκης-Μελίνας Μερκούρης
Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57013
Τηλ. & Fax: 2310694652
www.oraman.eu
oraman@oraman.eu