Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013 αντιπροσωπεία της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φώτη Φανιάδη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Σακίδη, και πολλοί φίλοι και μέλη της Λέσχης.

Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε απονομή του ψηφιοποιημένου υλικού της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως, διαφόρων αναμνηστικών της Λέσχης καθώς και το επίσημο έγγραφο ανακήρυξης του Παναγιότατου Πατριάρχη μας ως εξαιρετικό επίτιμο μέλος του συλλόγου.

Η επίσκεψη στην Πόλη διήρκησε από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2013. Κατά τη διαμονή τους οι εκπρόσωποι και οι φίλοι της Λέσχης περιηγηθήκαν σε διαφόρους ιστορικούς χώρους όπως η Αγία Σοφία, ο Ιππόδρομος, Ιερούς Ναούς όπως η Παναγία των Βλαεχρνών όπου εψάλλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος, και γι’ αυτό συμβολικά τον έψαλλαν και οι παρευρισκόμενοι, στον Βόσπορο και σε ποικίλα χαρακτηριστικά σημεία της Πόλης.

Η επίσκεψη στην «Πόλη» πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδρομής που διοργάνωσε η Φαρμα ΕΠΕ της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο κ. Φανιάδης Φώτης.

Σχετικά άρθρα:

- Στην Κωνσταντινούπολη με την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας


ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ
Χατζηγρηγοριάδη 30
Νάουσα
Τ.Κ. 59200
Τηλ. 2332029650
Fax 2332022577
www.efxinoslesxi.gr
info@elpn.gr