Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Δίσκο με Ποντιακά ετοιμάζει η Μελίνα Ασλανίδου (Video)

Δίσκο με Ποντιακά ετοιμάζει η Μελίνα Ασλανίδου (Video)
Δίσκο με Ποντιακά ετοιμάζει η Μελίνα Ασλανίδου (Video)

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση

Mε αφορμή τις καλοκαιρινές της συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο και λίγο πριν τη μεγάλη της συναυλία στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά, η κάμερα του in.gr συνάντησε τη Μελίνα Ασλανίδου, ένα ζεστό μεσημέρι του Ιουλίου, σε ένα χώρο-όαση στην καρδιά της Αθήνας. 

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μας μίλησε για όσα θα ακούσουμε στη συναυλία της στο Βεάκειο με θέα τη θάλασσα, καθώς και για τα καινούρια τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στην επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2016. Ακόμα, μας εξήγησε τι κέρδισε από τη συμμετοχή της ως coach στο The Voice, ενώ μας απάντησε σχετικά με την αιχμηρή δήλωση της Δήμητρας Γαλάνη για τα talent shows.

Επιπλέον, η Μελίνα Ασλανίδου μας αποκάλυψε σε τι στάδιο βρίσκεται το σχέδιό της για ένα δίσκο ποντιακής μουσικής, αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Αγαπημένοι μου συνθέτες που γράφουν ποντιακά ήδη μου έχουν γράψει κάποια τραγούδια και κάποια στιγμή θα με ακούσετε σε ένα δίσκο με ποντιακή μουσική. Είναι ένα από τα όνειρά μου το οποίο θα πραγματοποιηθεί.

Ακούω παραδοσιακή μουσική γενικά. Και αναφορικά με το δημοτικό τραγούδι, που είναι πάρα πολύ δύσκολο τραγούδι και απαιτεί πολλή μελέτη για να το τραγουδήσεις, ακόμα δεν έχω φτάσει σε τέτοια επίπεδα που να μπορώ, αλλά το προσεγγίζω κατά κάποιο τρόπο. Επίσης είναι το θρακιώτικο τραγούδι, η κρητική μουσική, όλα αυτά με ανυψώνουν και νιώθω περήφανη που έχουμε τέτοιες μουσικές στη χώρα μας». 

Μπορείτε να δείτε το video με τη συνέντευξη της Μ. Ασλανίδου, εδώ.

Πηγή: In