Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε την Βασιλόπιτα ο Σύλλογος "Παναγία Σουμελά" στο Μικροχώρι Δράμας

Έκοψε την Βασιλόπιτα ο Σύλλογος "Παναγία Σουμελά" στο Μικροχώρι Δράμας
Έκοψε την Βασιλόπιτα ο Σύλλογος "Παναγία Σουμελά" στο Μικροχώρι Δράμας

Με τις ευλογίες του Ιερέως Πατήρ Γεώργιου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, η κοπή τη Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον Μορφωτικό & Πολιτιστικό μας Σύλλογο Μικροχωρίου Δράμας "Παναγία Σουμελά" όπου παρευρέθησαν όλα τα μέλη και οι χορευτές από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Με την παρουσία τους, τίμησαν επίσης ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Ακρίτες Ν. Κρώμνης κ. Ιωάννης Παναγιωτίδης και το επίτιμο μέλος του συλλόγου αυτού κα. Μισαηλίδου Παρθένα καθώς και ο πρόεδρος του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροβάτου Δράμας "ΤΟ ΚΑΡΣ".

Έκοψαν την Βασιλόπιτα ο Σύλλογος "Παναγία Σουμελά" στο Μικροχώρι Δράμας

Μετά την Ευλογία του Ιερέως πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για το Δ.Σ., και το τυχερό φλουρί έτυχε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κα. Τζαβέλη Γεωργία της οποίας δόθηκε το αναμνηστικό δώρο, μια εικόνα των αγίων Τριών Ιεραρχών, λόγο της ανήμερης εορτής τους.

Επίσης Βασιλόπιτα διανεμήθηκε και σε όλα τα μέλη τους χορευτές και τους παρευρισκόμενους, με ένα δεύτερο φλουρί το οποίο έτυχε το μέλος και χορεύτρια στο τμήμα τον Ποντιακών και των Παραδοσιακών χορών κα. Μαυρομάτη Μάρθα, της οποία δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο ένα χρηματικό ποσό.