Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Για 7η συνεχή χρονιά χόρεψαν Ποντιακά ση "Περιστερί το Λάλεμαν"

Για 7η συνεχή χρονιά χόρεψαν Ποντιακά ση "Περιστερί το Λάλεμαν"
Για 7η συνεχή χρονιά χόρεψαν Ποντιακά ση "Περιστερί το Λάλεμαν"

Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 στο άλσος Νέας Ζωής έλαβε χώρα για 7η συνεχή χρονιά το ετήσιο πανηγύρι της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, "Τη Περιστερί το Λάλεμαν".

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και το κέφι έμεινε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρέα με τους καλλιτέχνες, Γιώργο Σιαμλίδη (τραγούδι), Στέλιο Σαραφίδη (τραγούδι), Γιώργο Σαραφίδη (λύρα ), Γιώργο Κυριακίδη (λύρα), Χριστόφορο Κοσμίδη (αγγείο), Κώστα Φουλίδη (πλήκτρα) και Κώστα Αθανασίου (νταούλι).

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη πλέον γιορτή της Ένωσης, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν και τα χορευτικά της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων και του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής "Η Τραπεζούντα".

Μεταξύ των παρευρισκομένων, το παρόν έδωσαν η αντιδήμαρχος Περιστερίου κυρία Τσιώτα-Μάρκου Μαρία, ο αντιδήμαρχος Περιστερίου κ. Λύκος Παναγιώτης, ο αντιδήμαρχος Περιστερίου κ. Θεοδωράκος Αναστάσιος, ο αντιδήμαρχος Περιστερίου κ. Μπέτσης Βασίλειος, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου κ. Λώλος Βασίλειος, ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ κ. Καλλιάφας Τάσος καθώς και πλήθος δημοτικών συμβούλων του Δήμου Περιστερίου, η αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε. κα Σωτηριάδου Αθηνά, ο ταμίας του ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων κ. Κοντοχρήστος Φάνης. Επίσης το παρόν έδωσαν πλήθος πολιτιστικών σωματείων, ποντιακών και μη, τιμώντας με την παρουσία τους.

Μπορείτε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό, εδώ.