Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

Ποντιακή βραδιά με πολύ κέφι στο Μακροχώρι

Ποντιακή βραδιά με πολύ κέφι στο Μακροχώρι
Ποντιακή βραδιά με πολύ κέφι στο Μακροχώρι

Ποντιακή βραδιά διοργάνωσε την Παρασκευή το βράδυ ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου. Πολύς κόσμος, εξαιρετικοί καλλιτέχνες, κέφι και χορός ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της βραδιάς.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς, τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στον ποντιακό χορό και χειροκροτήθηκαν θερμά.


Στο δεύτερο μέρος, καταξιωμένοι πόντιοι καλλιτέχνες (Στάθης Νικολαΐδης, Στέργιος Ατματζίδης, Κώστας Ζώης, Άκης Σιαμίδης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Σωκράτης Μουρατίδης, Μιχάλης Τσανασίδης, Γρηγόρης Σταφυλάς) επιμελήθηκαν το ποντιακό πρόγραμμα και ακολούθησε λαϊκό γλέντι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιώργος Ορφανίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Καγκελίδης, Διονύσης Κουλουριώτης, Ιορδάνης Κυρατλίδης, ο πρόεδρος του Μακροχωρίου Βαλάντης Κεχαΐδης, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Παύλος Σαρημιχαηλίδης, το μέλος του Επιμελητηρίου Στέλιος Μεϊμερίδης, ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας κ.ά.