Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Παρακολουθήστε το 4ο επεισόδιο της εκπομπής "Μαυροθάλασσα"

Παρακολουθήστε ζωντανά την 4η Χριστουγεννιάτικη και εορταστική "Μαυροθάλασσα"

Μια μεγάλη εορταστική παρέα συναντιέται στον Άγιο Δημήτριο της Κοζάνης (Τοψιλάρ), στην ταβέρνα του Κοκκινά «Το χάραμαν», στο 4ο επεισόδιο της "Μαυροθάλασσας".

Ο Κώστας Θεοδοσιάδης, ο Γιώργος Σοφιανίδης και ο Κώστας Παναγιωτίδης, ερμηνεύουν μοναδικά με την εξαιρετική συνοδεία της λύρας του Νίκου Κοκκινίδη,  σε τραγούδια του Πόντου που παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο και εξακολουθούν να συγκινούν...

Στην παρέα επίσης εκλεκτοί φίλοι, ο Γιώργος Τσιλφίδης που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, επίτιμος Πρόεδρος του σωματείου “Pontos” of Norwalk/Connecticut, ο επιχειρηματίας Στέλιος Σωτηριάδης και ο Νίκος Τσιλφίδης από το "Παιρακλί", μοιράζονται μαζί μας ιστορίες από τα παλιά, στα χωριά τους, την εορταστική περίοδο των Καλαντόφωτων.

Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής έχει ο γνωστός πόντιος τραγουδιστής, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, ο οποίος από το 2001 επιμελείται και παρουσιάζει τις εκπομπές "Μαυροθάλασσα" και "Ρωμανία" με σημείο αναφοράς τον Ποντιακό Ελληνισμό και τους ανθρώπους του, στην τηλεόραση και πρόσφατα  στο ραδιόφωνο (Ελεύθερο 99fm https://radio99.gr/).

 

Σχετικά θέματα