Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

«Θάλαττα θάλαττα!» η αποτύπωση μιας αρχαίας κραυγής στις αφηγήσεις των σημερινών κατοίκων της Τραπεζούντας

Την δεύτερη διάλεξη της 3ης θεματικής ενότητας (Λαογραφία), με θέμα: «Θάλαττα θάλαττα!»: η αποτύπωση μιας αρχαίας κραυγής στις αφηγήσεις των σημερινών κατοίκων της Τραπεζούντας, με εισηγήτρια την κ.  Μυροφόρα Ευσταθιάδου, Δρα Λαογραφίας Ε.Κ.Π.Α., Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια, Τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας Δ.Π.Θ., πραγματοποιεί την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 στις 7:00 μ.μ. η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα εκδηλώσεων της.  Η ομιλία πραγματοποιείται στα πλαίσια των διαλέξεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και θα δοθεί με όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.
«Θάλαττα θάλαττα!» η αποτύπωση μιας αρχαίας κραυγής στις αφηγήσεις των σημερινών κατοίκων της Τραπεζούντας

Την δεύτερη διάλεξη της 3ης θεματικής ενότητας (Λαογραφία), με θέμα: «Θάλαττα θάλαττα!»: η αποτύπωση μιας αρχαίας κραυγής στις αφηγήσεις των σημερινών κατοίκων της Τραπεζούντας, με εισηγήτρια την κ.  Μυροφόρα Ευσταθιάδου, Δρα Λαογραφίας Ε.Κ.Π.Α., Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια, Τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας Δ.Π.Θ., πραγματοποιεί την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 στις 7:00 μ.μ. η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα εκδηλώσεων της.

Η ομιλία πραγματοποιείται στα πλαίσια των διαλέξεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και θα δοθεί με όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.