Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

H Μέριμνα Ποντίων Κυριών Ωκεανίας στηρίζει τον άνθρωπο στις δύσκολες στιγμές

H Μέριμνα Ποντίων Κυριών Ωκεανίας στηρίζει τον άνθρωπο στις δύσκολες στιγμές
H Μέριμνα Ποντίων Κυριών Ωκεανίας στηρίζει τον άνθρωπο στις δύσκολες στιγμές

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού αλλά και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο τσάι της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Ωκεανίας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Amazing Graze Tea Rooms Moonee Ponds.

Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Παρθένα Τσομπανοπούλου.

Η πρόεδρος κ. Λίτσα Αθανασιάδη εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισε τις κυρίες λέγοντας «Θέλω να σας αγκαλιάσω όλες για την σύντομη και ουσιαστική σας ανταπόκριση στο σημερινό κάλεσμα» και επεσήμανε ότι η Μέριμνα δεν θα παρεκκλίνει ούτε μία φορά από τον ιερό της σκοπό της που δεν είναι άλλος από την συμπαράσταση και την στήριξη του ανθρώπου στις δύσκολες στιγμές. Εμείς από τους παππούδες και τους γονείς μας μάθαμε στα δύσκολα τόνισε και γι αυτό βρισκόμαστε εδώ.

Μία επιστολή κάποιας μητέρας που βρήκε συμπαράσταση από τις κυρίες του οργανισμού σε δύσκολες στιγμές του παιδιού της διάβασαν η κ. Χριστίνα Δεσποτέρη στα ελληνικά και η κ. Παρθένα Τσομπανοπούλου και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Στην συνέχεια το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χαρούλα Αθανασιάδη διάβασε τον χαιρετισμό για την εκδήλωση αλλά και για όλες τις δραστηριότητες της Μέριμνας από την Κεντρική Ένωση Ποντίων Μελβούρνης και Βικτόριας «Ποντιακή Εστία».

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την συγκεκριμένη εκδήλωση θα στηρίξουν το έργο του «Χαμόγελου του παιδιού» στην Ελλάδα.

Έκδηλη η ικανοποίηση στα πρόσωπα των κυριών στο τέλος αφού ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη δράση τους, συνοδευόμενο ασφαλώς από ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.