Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

«Ποντιακή Κουζίνα: Η κουζίνα που ξεριζώθηκε αλλά έμεινε ζωντανή»

«Ποντιακή Κουζίνα: Η κουζίνα που ξεριζώθηκε αλλά έμεινε ζωντανή»
«Ποντιακή Κουζίνα: Η κουζίνα που ξεριζώθηκε αλλά έμεινε ζωντανή»

Ο σύλλογος «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας», οι ιδρυτές του διάσημου οδηγού εστίασης «Thess_del_food» και το τμήμα Chef της Ανώτερης Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Έδεσσας, διοργανώνουν ένα αφιέρωμα στην Ποντιακή Κουζίνα με τίτλο: «Ποντιακή Κουζίνα: Η κουζίνα που ξεριζώθηκε αλλά έμεινε ζωντανή», την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, στον χώρο του παλιού Παρθεναγωγείου Έδεσσας στις 11:30 π.μ.

Στην εκδήλωση θα αναλυθεί η Ποντιακή γαστρονομία από την φημισμένη Ευγενία Ευθυμιάδου, συνδημιουργό του site «Thess_del_food».

Για την διατροφική αξία των Ποντιακών συνταγών θα μιλήσει η Διατροφολόγος Μελίνα Μαχαιρίδου.

Επίσης, καλούνται την ίδια ημέρα, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μαγειρικής Ποντιακών συνταγών, να προσφέρουν και να εκθέσουν τα εδέσματα τους στον προαύλιο χώρο του Παρθεναγωγείου μισή ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης.