Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

"13ες Ποντιακές Μνήμες 2024" - Θεσμός για την Ένωση Ποντίων Πολίχνης

"13ες Ποντιακές Μνήμες 2024" - Θεσμός για την Ένωση Ποντίων Πολίχνης
"13ες Ποντιακές Μνήμες 2024" - Θεσμός για την Ένωση Ποντίων Πολίχνης

Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης διοργανώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στις ετήσιες εκδηλώσεις της με τίτλο: "13ες Ποντιακές Μνήμες 2024" - "Ζωντανεύοντας το Καρατάσιου" από την Παρασκευή 23 έως και τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024, που θα πραγματοποιηθούν στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ο Θεόφιλος Πουταχίδης με την ορχήστρα του και το παραδοσιακό ποντιακό σχήμα "Πρώτη Ύλη" the band: Καλιοντζίδης Χρήστος λύρα και τραγούδι, Καμπάς Γιάννης αγγείο και φλογέρα, Ασλανίδης Χρήστος νταούλι, Σιδηρόπουλος Νίκος λαούτο.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι Παρχαρίδης Στάθης, Παρχαρίδης Τάσος, Αετόπουλος Γιώργος στο τραγούδι, Κοκκινίδης Νίκος, Κουλίδης Θεόφιλος στη λύρα, Σιαμίδης Γιώργος στο αγγείο και ο Φιλιππίδης Νίκος στο νταούλι.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ο Σιδηρόπουλος Γαβρίλος στο τραγούδι, ο Αθανασιάδης Χάρης στη λύρα, ο Σιώπης Μιχάλης στο κλαρίνο, ο Αντωνιάδης Ιωάννης στα τύμπανα και στα πλήκτρα ο Χατζησαββίδης Στέλιος.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ο Ματθαίος Τσαχουρίδης στη λύρα και το τραγούδι, ο Κορτσινίδης Γιώργος στα κρουστά και ο Σωτηριάδης Σάκης στα πλήκτρα.

Τη βραδιά πλαισιώνουν οι μουσικοί της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης, Παπαγερίδης Γιώργος στο τραγούδι, Τσαρχατζίδης Στάθης στη λύρα, Παπαγερίδης Αντώνης στο νταούλι και ο Γεωργιάδης Λεωνίδας στα πλήκτρα.