Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Με ποντιακό γλέντι θα αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι στο Αγγελοχώρι

Με ποντιακό γλέντι θα αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι στο Αγγελοχώρι
Με ποντιακό γλέντι θα αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι στο Αγγελοχώρι

Η Εύξεινος Λέσχη Ειρηνούπολης ετοιμάζεται να κλείσει τη θερινή περίοδο με ένα αξέχαστο ποντιακό γλέντι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του πρώην Δημαρχείου Ειρηνούπολης, στο Αγγελοχώρι.

Η βραδιά θα είναι γεμάτη από ζωντανή ποντιακή μουσική και χορό, με κορυφαίους καλλιτέχνες που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο τραγούδι θα βρίσκεται ο Θεόφιλος Πουταχίδης, γνωστός για την εξαιρετική του φωνή και τη βαθιά του κατανόηση της ποντιακής μουσικής παράδοσης. Στο πλάι του θα είναι ο Σπύρος Παναγιωτίδης στα πλήκτρα, ο Θοδωρής Μαυρίδης στα τύμπανα και ο Κλεάνθης Σιαμλίδης στο νταούλι, προσφέροντας μια αυθεντική και ζωντανή ποντιακή εμπειρία.

Η είσοδος για την εκδήλωση είναι 5€, μια προσιτή τιμή για να απολαύσει κανείς μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση και εορταστικό κλίμα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να γλεντήσουν με παραδοσιακούς ποντιακούς ρυθμούς, απολαμβάνοντας την αυθεντική ποντιακή φιλοξενία και τη ζεστασιά της κοινότητας.

Η αυλή του πρώην Δημαρχείου θα μετατραπεί σε έναν ιδανικό χώρο για την εκδήλωση, προσφέροντας την τέλεια ατμόσφαιρα για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με χαρά και κέφι.