Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ράδιο Ακρίτες 102,3 FM

Ένα ακόμη μοναδικό τραπέζι στήθηκε στο "Ράδιο Ακρίτες 102,3 FM", την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Πόντος, από γενιά σε γενιά».

Με την στήριξη των τεχνικών του ράδιο Ακρίτες την επιμέλεια και το συντονισμό του γνωστού παρουσιαστή Στέλιου Ιωαννίδη, την οργάνωση και τη χορηγία των εξαιρετικών παραδοσιακών Ποντιακών εδεσμάτων από την εταιρεία «ΒΕΡΜΙΟΥ ΓΗΣ» της Κας Ελένης Βασιλειάδου αλλά και την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και καλεσμένων πραγματοποιήθηκε ένα ανεπανάληπτο μουχαμπέτι που ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα και διήρκησε για πάνω από 6 ώρες.

Συμμετείχαν αξιόλογοι καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Αμαραντίδης (Σιμούλτς), ο Χρήστος Τσενεκίδης, ο Γιάννης Σανίδης, ο Γιώργος Σιαμίδης, ο Νίκος Κοκκινίδης, και ο Χαράλαμπος Παταρίδης (Χουσείν) ενώ το παρών έδωσαν και οι Νίκος Σωματαρίδης, Βασίλης Ταρνανίδης, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Χρήστος Λαζαρίδης, Κώστας Κοκκινίδης, Παναγιώτης Μεντεσίδης, Ιορδάνης Ξενιτόπουλος, Νίκος Σιαμίδης, και ο Γιάννης Χαραλαμπίδης (Μωμός).

Ακόμη ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν στην βραδιά πολλά μέλη του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, των Ακριτών του Πόντου αλλά και άλλων συλλόγων.

Ο δήμαρχος Σταυρούπολης Σάββας Σερασίδης αλλά και πολλοί φίλοι ακροατές του Ράδιο Ακρίτες πέρασαν κι αυτοί για ένα χαιρετισμό.

Η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά από το Ράδιο Ακρίτες στους 102,3fm αλλά και στο διαδίκτυο.
Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση πως τέτοιες εκπομπές θα πραγματοποιηθούν πολλές φορές στο μέλλον.

Το Γραφείο Τύπου

















































































Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»
Όθωνος 12
Τ.Κ. 56429
Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310667891
Fax: 2310608818
www.akritestoupontou.gr
info@akritestoupontou.gr