Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Αυτό είναι το πρώτο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αγγλίας

Αυτό είναι το πρώτο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αγγλίας
Αυτό είναι το πρώτο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αγγλίας

Στην γενική συνέλευση του νέου ιδρυθέν Συλλόγου Ποντίων στην πόλη του Λονδίνου, συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συλλόγων Ποντίων στην Ευρώπη κ. Ανέστης Οσιπίδης.

Στην πρώτη γενική συνέλευση του συλλόγου ψηφίστηκε το καταστατικό του συλλόγου και παράλληλα έγινε η εκλογή του πρώτου Δ.Σ.

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου

απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

Πρόεδρος: Δρ. Κυριακή Σονίδου
Αντιπρόεδρος: Δρ. Χαράλαμπος Ελευθεριάδης
Γραμματέας Α: Μαρία Χαραλαμπίδου
Γραμματέας Β: Όλγα Θεοδωρίδου
Ταμίας Α: Παύλος Παπουλίδης
Ταμίας Β: Μαρία Κορωνίδου
Υπεύθυνη Κοινωνικών εκδηλώσεων και Νεολαίας: Ευγενία (Τζένη) Πετρίδου
Συνυπεύθυνος: Λούης Χρυσοστόμου
Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων και κοινωνικής δικτύωσης: Τένια Αμαραντίδου-Κορωναίου
Αναπληρωματικά μέλη: Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης, Τούλα Ιακωβίδου

Αυτό είναι το πρώτο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αγγλίας

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΟΣΕΠΕ ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για αυτήν την πρωτοβουλία και ζήτησε από την γενική συνέλευση να εγκρίνει την εγγραφή του συλλόγου στην δύναμη της Ομοσπονδίας μας, κάτι που ψηφίστηκε ομόφωνα.

Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά όλους όσους πρωτοστάτησαν σε αυτήν την διαδικασία και ιδιαίτερα τον Πατέρα Αναστάσιο Σαλαπάτα και την εκ Πόντου καταγωγής πρεσβυτέρα κυρία Ευγενία οι οποίοι συνέβαλαν σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Παράλληλα συνεχάρη την νέα Πρόεδρο του συλλόγου Κυριακή Σονίδου, η οποία από την αρχή ήταν κοντά σε αυτήν την προσπάθεια και η οποία συνέβαλε στα μέγιστα ώστε αυτή η ιδέα να λάβει σάρκα και οστά. Από την πρώτη στιγμή υιοθέτησε την εγγραφή του συλλόγου στην δύναμη της Ομοσπονδίας Ποντίων στην Ευρώπη.

Η ΟΣΕΠΕ εύχεται στο νέο διοικητικό συμβούλιο καλή δύναμη, πάντα επιτυχίες και δεσμεύεται να είναι δίπλα τους σε όλες τις προσπάθειές τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση του νέου Δ.Σ. να επιδιώξει να συμμετάσχει στο 36ο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που θα γίνει στην πόλη του Λουτβιγκσχάφεν.